Кіровоградщина: злочинці сядуть та надовго

Грудень 10, 2013 | Новини | Переглядів: 952 | Коментарі: 0

До Знам᾿янського міського відділу міліції у досить ранній час з різницею у 10-15 хвилин надійшло кілька повідомлень про пограбування.

Зважаючи на обставини, за яких були скоєнні злочини, у правоохоронців не виникало сумніву – це справа рук одних і тих же осіб.
- Орієнтування, отримані від потерпілих, терміново були наданні усім нарядам патрульної служби. І вже за пару годин правоохоронці затримали підозрюваних на території районного центру. Ними виявилися троє місцевих жителів, віком від 16 до 23 років, – розповідає начальник Знам᾿янського МВ УМВС в області Сергій Рудь. – У зловмисників вилучили речові докази – викрадені речі.
З’ясувалося, що молодики напередодні ввечері разом вживали спиртні напої. Вже під ранок один із них запропонував роздобути грошей для продовження «свята». По дорозі грабіжники помітили чоловіка, що якраз встановлював свій торгівельний намет. Накинувшись на 48-річного місцевого жителя з кулаками, зловмисники відібрали у нього телефон, ключі від помешкання і 180 гривень.
Ще однією жертвою молодиків став 51-річний знам᾿янчанин, що саме прямував на роботу. Чоловіки відлупцювали перехожого, забравши у нього всього кілька гривень, ключі і мобільний телефон. Нині потерпілий перебуває на лікуванні у медичному закладі.
Третього 30-річного місцевого жителя спіткала така ж доля. Його побили, а потім відібрали 40 гривень та засіб зв’язку.
За цими фактами відкрито кримінальні провадження за ч. 2 ст. 186 «Грабіж» Кримінального кодексу України. Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років. Стосовно зловмисників обрано міру запобіжного заходу у вигляді арешту. Слідство триває.
До речі, на момент скоєння злочинів чоловіки перебували під слідством та якраз очікували на рішення суду за вчинення поодинці грабежу, крадіжки та нанесення тілесних ушкоджень.

До Знам᾿янського міського відділу міліції у досить ранній час з різницею у 10-15 хвилин надійшло кілька повідомлень про пограбування.

Кіровоградщина: злочинці сядуть та надовго


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool