Кіровоградщина: Жінка вдарила ножем чоловіка

Січень 14, 2014 | Новини | Переглядів: 958 | Коментарі: 0

Поранення стало для потерпілого смертельними. За такі дії особі загрожує покарання у вигляді 10 років позбавлення волі.

Пригода сталася у неділю. Чоловік та дружина, які не мали постійного місця роботи, перебували вдома і постійно сварилися… На черговий лемент та гуркіт меблів у сусідній квартирі, ніхто із мешканців будинку особливої уваги не звернув. Коли усе стихло, у двері жінки, що проживала поверхом вище подзвонили. На порозі стояла сусідка з квартири, де щойно відбувалась сварка, та попросила якнайшвидше викликати швидку допомогу, бо її чоловіку, начебто, стало зле.
Медичні працівники, що прибули на місце, виявили на підлозі 52-річного власника квартири. Через ножові поранення чоловік втратив багато крові, тож знаходився без свідомості.
Життя людини «висіло на волосині», тож, терміново доправивши потерпілого до реанімації, лікарі повідомили про пригоду правоохоронців.
Дати свідчення працівникам міліції поранений пацієнт так і не зміг, адже за кілька годин помер, не приходячи до тями.
Натомість, внесла ясність в цю історію його дружина. Вона повідомила працівникам міліції, що померлий, начебто, кинув в її бік стілець, тож вона не так від болю, як від образи, схопила кухонного ножа…
За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст. 121 Кримінального кодексу України (умисне нанесення тяжких тілесних ушкоджень), - розповідає начальник Олександрійського МВ УМВС України в Кіровоградській області Олександр Кодак. За такі дії підозрюваній загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 10 років.
СЗГ УМВС в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool