Кіровоградщина: засуджені власноруч створили «Парк закоханих»

Листопад 11, 2014 | Новини | Переглядів: 1193 | Коментарі: 0

Керівництво Петрівської виправної колонії управління ДПтС України в Кіровоградській області (№49) зацікавлене у співпраці з особами, організаціями та підприємствами різних форм власності, які можуть використати виробничий потенціал для реалізації власних ідей.

Тут виробляють металеві та дерев`яні альтанки, дитячі ігрові майданчики, гойдалки, вироби з кованими елементами, ремонтують автомобілі.
На даний час виробнича майстерня установи завершує виконання дуже цікавого замовлення.
Голова Петрівської районної адміністрації Олександр Анісімов та його заступник Ігор Дементьєв велику увагу приділяють благоустрою районному центру. Тому звернулися до помічника начальника установи з питань залучення засуджених до праці та трудової адаптації Сергія Затянова з проханням виготовити, з допомогою ковки, «Парк закоханих». Дану конструкцію Олександр Іванович та Ігор Геннадійович планують встановити в центрі смт.Петрово, яка, ймовірно, радуватиме душу всих закоханих.
«Одним із головних завдань пенітенціарної служби – залучення до співпраці якомога більше споживачів. Цього вимагають відповідні регіональна і загальнодержавні програми. Сьогодні в Петрівській ВК №49 розвинуте швейне, металообробне та деревообробне виробництво, виготовляють тут товари народного вжитку,» - відмітив начальник установи полковник внутрішньої служби Едуард Кущ.

Наталія Бурлак, Петрівська виправна колонія №49
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool