Кіровоградщина: за невиконання рішення штраф

Грудень 15, 2013 | Новини | Переглядів: 1407 | Коментарі: 0

В березні місяці, за результатами розгляду справи, дії приватного сільськогосподарського підприємства «Райсількомунгосп» (смт. Вільшанка) визнано порушенням Закону, у вигляді зловживання монопольним становищем на ринку водопостачання та водовідведення.

Підприємство було зобов’язано у двомісячний строк сплатити штраф, привести договори про надання послуг з централізованого водопостачання у відповідність до Типового договору та здійснити перерахунки споживачам плати за послуги у зв’язку з передчасним застосуванням тарифу в порушення частини 5 статті 32 Закону України «Про житлово – комунальні послуги».
Натомість ПСП «Райсількомунгосп» не повідомило про виконання рішення та частково сплатило штраф до державного бюджету.
Законом передбачена відповідальність за невиконання рішень
Антимонопольного комітету України та його територіальних відділень.
А тому, враховуючи факт визнання підприємством вчинення порушення конкуренційного законодавства, до нього застосовано штраф у розмірі 17 тис. грн., який потрібно заплатити до державного бюджету України.

Голова тервідділення О. Корнюша


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool