Кіровоградщина: впродовж вихідних вогнеборці ліквідували 8 пожеж сухої трави, пожнивних залишків та сміття на відкритих територіях

Жовтень 13, 2014 | Новини | Переглядів: 895 | Коментарі: 0

Впродовж вихідних до сужби порятунку надійшло 8 повідомлень про пожежі сухої трави, пожнивних залишків та сміття на відкритих територіях.

Загальна площа охопленої вогнем території склала більше двох гектарів. Найбільше – 2 га сухої трави – горіло у селі Крупському Кіровоградського району, 300 м2 – поблизу селища Устинівки, 200м2 – у Маловисківському районі. А в Ульяновському районі вздовж автодороги Київ-Одеса рятувальники ліквідували пожежу 200 м2 пожнивних залишків на полі. Причина – необережне поводження з вогнем невстановленої особи.
Найбільше за кількістю пожеж ліквідовано в обласному центрі – чотири, а дві з них ще й завдали збитків приватним особам. Так, почавшись із сухої трави, вогнь швидко розповсюдився на доволі велику площу – 250 м2 та перекинувся на будівлю й пошкодив 5 м2 покрівлі гаражу в кооперативі «Север» по вулиці Ціолковського та 2,5 м2 господарчої споруди на території дачної ділянки у кооперативі «Червона Зірка».
Шановні громадяни! Вкотре закликаємо не нехтувати правилами пожежної безпеки, як у вланому домі чи на власному подвір’ї, так і за їх межами, адже необачно кинутий непогашений недопалок чи сірник, як видно з викладеного вище, призводять до пожеж, матеріальних збитків, шкодять довкіллюта здоров’ю людей.
Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool