Кіровоградщина: вогнебоці ліквідували впродовж доби 7 пожеж у житловому секторі

Жовтень 16, 2014 | Новини | Переглядів: 824 | Коментарі: 0

Минулої доби на Кіровоградщині сталось 9 пожеж, 7 з них – у житловому секторі.

В Кіровограді внаслідок короткого замикання електромережі виникла пожежа у гаражі. Горіли старі домашні речі на площі 20 м2 та 30 м2 покрівлі. До ліквідації надзвичайної події залучались 10 чоловік особового складу та 3 одиниці техніки, оскільки була загроза, що вогонь може перекинутись на сусідні будівлі гаражів. У селищі Молодіжне Долинського району до пожежі господарчої споруди призвели пустощі 5-річного сина господарки. Погодні умови складались сприятливо для швидкого поширення полум’я, у тому числі й на поруч розташований житловий будинок. Вогнеборці спрацювали професійно – загасили пожежу та врятували дім. У селі Спільне Новгородківського вогнеборці місцевої пожежно-рятувальної частини врятували одразу два житлові будинки. Як виявилось, 62-річний господар спалював сміття і не встежив за вогнищем – вогонь перекинувся на господарчу споруду та пошкодив 10 м2 покрівлі. У селі Аджамці місцева жителька також спалювала на своєму подвір’ї сміття – розклала вогнище поруч із сінником, але, зробивши справу, не переконалась, що вогнеще повністю загашене. Вітер роздмухав жар, іскра потрапила у сіно. В результаті – згоріла 1 т сіна та вогенм пошкоджено два сінники. У селі Піщаний Брід Добровеличківського району за подібних обставин виникла пожежа 2 т сіна у приватному домоволодінні.
Шановні громадяни! Не нехтуйте правилами пожежної безпеки – дуже часто, при необережному використанні, вогонь виходить з-під контролю та завдає великої шкоди господарству, а іноді – пожежа закінчується трагедією. Щоб цього не сталось з вами, завжди пам’ятайте, що з вогнем не можна жартувати.
У ДСНС у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool