Кіровоградщина: візит до технікуму

Вересень 24, 2014 | Новини | Переглядів: 1369 | Коментарі: 0

У черговий раз працівники райвідділу міліції завітали до Компаніївського технікуму ветеринарної медицини, аби поспілкуватися зі студентами першого і другого курсів.

Бесіда правоохоронців з молоддю стосувалася питань ведення здорового способу життя, формування негативного ставлення у юнаків і дівчат до вжиття наркотиків та спиртних напоїв, а також паління, що завдає чималої шкоди здоров’ю людини.
Крім того, особливу увагу присутніх міліціонери звернули на те, що наркотична залежність та шкідливі звички можуть стати причиною скоєння адміністративних чи кримінальних правопорушень, що тягнуть за собою відповідальність. Були наведені реальні приклади подібних історій за участю неповнолітніх і їх негативні наслідки.
У підсумку правоохоронці закликали студентів зробити відповідні висновки з почутого і завжди виважено підходити до прийняття рішень, від яких може залежати не лише здоров’я, а й в цілому життя.
– Профілактична робота серед молоді – важливий напрямок нашої щоденної діяльності, - розповідає начальник Компаніївського РВ УМВС в області Володимир Гавриленко. – Ми постійно співпрацюємо з навчальними закладами, насамперед, спілкуючись з учнями і студентами на правову тематику.
Своєрідним підтвердженням такої багаторічної плідної співпраці став диплом-подяка від керівництва технікуму, який отримав працівник Компаніївського райвідділу міліції Володимир Бандурко за допомогу у справі виховання студентської молоді.
За матеріалами Компаніївського РВ УМВС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool