Кіровоградщина: відкрито новий пункт безоплатного оформлення електронних ключів

Лютий 05, 2013 | Новини | Переглядів: 1151 | Коментарі: 0

В нинішньому році можливості тих, хто бажає подавати свою звітність в електронному вигляді розширюються.

 Відтепер, крім відділу реєстрації користувачів при ДПС в області АЦСК ІДД ДПС (м. Кіровоград, вул. Велика Перспективна, 55, каб. 811), електронний цифровий підпис також можна отримати у м. Олександрія, за адресою: вул. Пролетарська, 17, каб. 307.
Для спрощення процедури реєстрації користувачів, наказом ІДД ДПС від 25.12.2012 №152/Ц та №153/Ц було внесено зміни до форми заяви-приєднання до договору «Про надання послуг ЕЦП» та заяви на реєстрацію для отримання посиленого сертифіката відкритого ключа фізичних осіб та фізичних осіб-підприємців шляхом об`єднання двох зазначених документів у «Реєстраційну картку». Реєстраційна картка діє з 21 січня 2013 року, але до 28 лютого 2013 року будуть дійсними і старі форми заяв для фізичних осіб та фізичних осіб-підприємців.
Державна податкова служба у Кіровоградській області нагадує, що ознайомитись з правилами реєстрації можна на сайті акредитованого

Центру сертифікації ключів: www.cskidd.gov.ua. Додаткову інформацію можна отримати в Центрах обслуговування платників при податкових інспекціях області та за телефоном відділу сертифікації ключів при ДПС у Кіровоградській області (0522) 36-69-52.
Відділ взаємодії із ЗМІ та громадськістю ДПС у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool