Кіровоградщина: в Петрівській ВК завершуються посівні роботи озимих культур

Жовтень 16, 2014 | Новини | Переглядів: 1002 | Коментарі: 0

В Петрівській виправній колонії управління ДПтС України в Кіровоградській області №(49) досягають завершального етапу польові роботи.

Почали збирати кукурудзу, на даний час проведено заготівлю кормів для власного господарстві з площі 5 га. Паралельно зі збиральними роботами підготували ґрунт та посіяли озиме жито площею 4 га.
Озимі зернові культури ефективніше використовують вологу осінньо-зимового періоду і забезпечують в більшості випадків стійке виробництво зерна. Наочним підтвердженням цьому є порівняльний аналіз урожайності зерна озимих та ярих зернових культур в умовах посухи. А також це надає змогу покращити весняно-кормову базу для тварин.
Проводиться підготовка ґрунту під посів весняних культур урожаю 2015 року, а саме: ярого ячменю та кукурудзи.
Начальник установи Едуард Кущ зазначив, що темпи посівної цього року були динамічнішими, порівняно з минулим роком. Адже цьому сприяла погода.

Наталія Бурлак,
Петрівська виправна колонія (№49) управління ДПтС України в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool