Кіровоградщина: у Гайвороні водій автівки, здійснивши наїзд на велосипедиста, втік з місця ДТП

Листопад 06, 2014 | Новини | Переглядів: 997 | Коментарі: 0

У м. Гайвороні по вул. Гайворонській невстановлений водій на невстановленому автомобілі здійснив наїзд на 44-річного велосипедиста, котрий рухався в попутному напрямку. Після цього горе-водій зник з місця пригоди, залишивши поранену людину напризволяще.

Чоловіка з тілесними ушкодженнями виявили випадкові перехожі, викликали швидку медичну допомогу, яка доставила постраждалого до лікувального закладу.
Працівники ДАІ одразу ж розпочали пошуки винуватця аварії. У ході розшукових дій водій та автомобіль ВАЗ-2106 були встановлені та знайдені в одному з районів сусідньої області.
Відомості про дану подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Наразі тривають слідчі дії.
До речі, звертаємо вашу увагу на те, що за залишення місця ДТП у відповідності зі статтею 122-4 КУпАП передбачається накладення штрафу від п’ятнадцяти до вісімнадцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк від тридцяти до сорока годин, або адміністративний арешт на строк від десяти до п’ятнадцяти діб, а ось за ненадання допомоги людині, що перебуває в небезпечному для життя стані, статтею 136 Кримінального кодексу Україні передбачено відповідальність від накладення штрафу до позбавлення волі.
Державтоінспекція вкотре нагадує водіям всіх транспортних засобів бути більш уважними за кермом, рухатися з безпечною швидкістю та суворо дотримуватися Правил дорожнього руху.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool