Кіровоградщина: сусід -злодій

Листопад 03, 2014 | Новини | Переглядів: 1061 | Коментарі: 0

У Петрівському районі викрито злодія, який злякався кримінальної відповідальності та підкинув викрадене до воріт потерпілого

Зловмисником виявився 28-річний житель одного з населених пунктів. Чоловікові загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.
Злодій проник до домоволодіння 26-річного односельця шляхом пошкодження навісного замка. Побачивши в хаті комп’ютер, вирішив викрасти його у повному комплекті: з клавіатурою, мишкою, системним блоком та монітором, а також чоловік поцупив мобільний телефон, який помітив в одній з кімнат будинку.
Виявивши пропажу техніки, потерпілий звернувся до міліції з відповідною заявою. Дізнавшись про це від місцевих жителів, крадій злякався відповідальності за вчинене і наступного ранку підкинув до воріт власника усе викрадене майно, крім телефону, який все ж залишив собі.
– Правоохоронці швидко встановили особу підозрюваного. Ним виявився чоловік, що мешкав по-сусідству з потерпілим, - розповів начальник Петрівського РВ УМВС в області Євген Чуйко. – Інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 3 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України. Речові докази вилучено, наразі тривають слідчі дії.
За матеріалами Петрівського РВ УМВС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool