Кіровоградщина: що треба знати містянам, щоб «червоний півень» не завітав до оселі

Серпень 13, 2019 | Новини | Переглядів: 853 | Коментарі: 0

Рятувальники турбуються про стан пожежної безпеки в житловому секторі, тому роз’яснювальна робота серед населення триває впродовж усього року. 

13 серпня фахівці рятувальної справи поспілкувалися з цього приводу з населенням смт Олександрівки. Рятувальники наголошували на тому, що пожежі у побуті виникають незалежно від пори року, проте влітку висока температура повітря сприяє більшій кількості займань.

Для уникнення загорянь та збереження свого майна необхідно не тільки знати, а й неухильно дотримуватись елементарних правил пожежної безпеки. Серед найпоширеніших причин виникнення пожеж у домоволодіннях є перевантаження електромережі одразу декількома електричними приладами, несправність газового обладнання, порушення правил експлуатації побутової техніки. Окрім цього, у період, коли люди активно наводять лад у себе на подвір’ях, існує ризик виникнення пожеж сухої трави та рослинності у приватних домоволодіннях. Тому, щоб «червоний півень» не завітав до оселі, важливо дотримуватись правил безпечної життєдіяльності.

Жителі райцентру запевнили рятувальників у тому, що поради стануть їм у нагоді. А для того, щоб знання можна було поновити у будь-який час, представники Служби порятунку залишили співрозмовникам листівки, де наводяться правила пожежної безпеки.

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool