Кіровоградщина: рятувальники визволяли автомобілі з пасток

Грудень 12, 2013 | Новини | Переглядів: 1019 | Коментарі: 0

Поблизу с.Олексіївка Маловисківського району з’їхав на засніжене поле фургон «Джак»

 Водій пояснив рятувальникам, що на шляху до Кіровограда через слизьку дорогу не впорався з керуванням. Бійці державної пожежно-рятувальної частини №23 прибули на місце події та за допомогою аварійно-рятувального автомобіля витягли вантажівку на шлях. Подібний випадок трапився вже увечері з водієм легкового «Рено» на 5 км траси Знам’янка – Луганськ - Ізварине в Олександрійському районі. Чоловік звернувся за номером «101», а рятувальники місцевого підрозділу допомогли виїхати на автотрасу.
А от у Світловодську бійці Державної служби з надзвичайних ситуацій надавали допомогу іншого характеру: тут на «сімці» в'їхала в бетонний стовп 40-річна жінка. Від удару опора впала на автомобіль. На щастя, з пошкодженого автомобіля без жодних ушкоджень жінка вибралася самотужки. Проте, автомобіль зрушити не змогла – на заваді стала залізобетонна перешкода. Жінка викликала рятувальників, які бензорізом спиляли стовп та прибрали з автомобіля.
Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool