Кіровоградщина: рятувальники понад 150 разів залучалися для надання допомоги населенню

Січень 22, 2016 | Новини | Переглядів: 739 | Коментарі: 0

З метою ліквідації наслідків погіршення погодних умов, що спостерігалися на території Кіровоградщини, підрозділи Управління ДСНС в області залучалися 154 рази.

Зокрема, 137 разів на вилучення автомобілів із ускладнених ділянок доріг, вилучено 278 одиниць техніки, з яких: 42 вантажних автомобілі, 3 автобуси, 32 карети швидкої медичної допомоги та 201 легковий автомобіль, де перебувало 343 особи. 3 рази рятувальники залучалися для надання допомоги по доставці водіїв та пасажирів до населених пунктів; 2 рази для надання допомоги по запуску двигуна автомобіля; 9 разів для надання допомоги по транспортуванню хворих та породіль; 3 рази для розчищення доріг від снігу в м. Кіровограді.

На даний час на дорогах області працює 112 од. техніки ДП «Кіровоградський облавтодор» та 19 од. техніки місцевих комунальних служб.
Системи життєзабезпечення працюють у звичайному режимі.

Забезпечено щогодинний моніторинг погодних умов та негайне реагування на надзвичайні події, що виникають.

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool