Кіровоградщина: Руслан Бугринець особисто завітав до Ульяновського району

Серпень 11, 2013 | Новини | Переглядів: 1986 | Коментарі: 1

8 серпня т.в.о. начальника УМВС України в Кіровоградській області полковник міліції Руслан Бугринець особисто завітав до Ульяновського району, аби провести виїзний прийом громадян.

Вже традиційно люди зверталися з питань, що стосувалися скоєних кримінальних правопорушень та ходу їх розслідування.
Також представниця однієї із сільських рад району виступила з пропозицією за можливості обладнати на території села окремий опорний пункт дільничного інспектора міліції.
Після прийому громадян у приміщенні Ульяновського райвідділу, т.в.о начальника Управління відвідав одного із заявників похилого віку за місцем його проживання, у зв’язку із погіршенням стану здоров’я дідуся.
Руслан Андрійович уважно вислухав місцевого жителя та його дружину, запевнив, що усі скарги та побажання буде ретельно розглянуто.
«Спілкуючись безпосередньо з громадянами, ми бачимо реальну картину роботи правоохоронців на місцях і робимо відповідні висновки щодо її покращання» – пояснив пенсіонерам полковник міліції.
Дільничні інспектори, що обслуговують територію населеного пункту, отримали доручення у повсякденній діяльності ще більше приділяти уваги відвідуванню людей похилого віку та надавати їм всебічну допомогу у вирішенні проблем.

 

 

 

 


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool