Кіровоградщина: найбільш резонансні злочини та події на 23 жовтня 2012 року

Жовтень 24, 2012 | Новини | Переглядів: 927 | Коментарі: 0

Протягом доби працівники органів внутрішніх справ Кіровоградщини розкрили низку злочинів, серед яких 8 випадків нанесення тілесних ушкоджень, 12 крадіжок майна громадян та 5 злочинів, пов’язаних із незаконним обігом наркотиків. Про це «FOTOINFORM»  повідомили у ВЗГ УМВС Кіровоградської області

Працівники Світловодського міського відділу міліції викрили у скоєнні злочину 45-річного місцевого жителя. Зловмисник підозрюється у викраденні велосипеда вартістю 1200 гривень, що належить жителю районного центру. Наразі викрадений транспортний засіб вилучено.

До Новоархангельського райвідділу міліції із заявою про крадіжку звернувся житель одного із сіл району. Чоловік повідомив, що із його домоволодіння було викрадено касетний магнітофон та мобільний телефон. У ході проведення оперативно-розшукових заходів правоохоронці встановили особу підозрюваного у скоєнні злочину. Ним виявився 41-річний односельчанин потерпілого, який перебував у нього в гостях та, скориставшись відсутністю господаря помешкання, скоїв крадіжку.

Під час відпрацювання території обласного центру працівники міліції зупинили на одній із вулиць міста 29-річного місцевого жителя, який переносив мішок із стеблами рослин, схожих на коноплю. Чоловік пояснив, що нарковмісні рослини він нарвав для власного вживання у чагарниках. Близько 700 грамів наркотичного засобу правоохоронці вилучили та направили на дослідження. За цим фактом проводиться перевірка.

Працівники Новоукраїнського райвідділу міліції викрили у скоєнні злочину двох жителів районного центру, 27 та 25 років, один із яких раніше судимий. Зловмисники підозрюються у викраденні близько 240 кілограмів моркви на загальну суму 720 гривень з поля сільськогосподарського товариства. Наразі викрадене вилучено.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool