Кіровоградщина: напад на офіс комуністів (фото)

Грудень 13, 2013 | Новини | Переглядів: 1371 | Коментарі: 0

В ніч з 11 на 12 грудня в м. Світловодську на офіс Комуністичної партії України,який знаходиться по вулиці Приморській 38/а кв.6 невідомими особами були вчинені хуліганські дії, про це FotoInform повідомили у ОКПУ.

Вхідні двері приміщення Компартії України залиті білою рідиною, а на вивісках Світловодського районного та міського комітетів написані нецензурні слова та погрози типу: «Комуняку на гілляку», «мразі» і т. д. На місце події був викликаний наряд міліції на чолі з начальником міськвідділом . Оглянувши та опитавши жильців дому в якому знаходиться офіс Компартії і громадська приймальня народного депутата Кудрі Володимира Іларіоновича, міліція повідомила про порушення кримінальної справи за статтею 296 Кримінального кодексу України «Хуліганство». На даний момент проводяться слідчі дії по встановленню невідомих осіб, які причетні до цього.
Комуністи міста Світловодська та району відреагували зверненням.

В ніч з 11 на 12 грудня в м. Світловодську на офіс Комуністичної партії України,який знаходиться по вулиці Приморській 38/а кв.6 невідомими особами були вчинені хуліганські дії.

В ніч з 11 на 12 грудня в м. Світловодську на офіс Комуністичної партії України,який знаходиться по вулиці Приморській 38/а кв.6 невідомими особами були вчинені хуліганські дії.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool