Кіровоградщина: надзвичайні події з 28 вересня по 1 жовтня 2012 року

Жовтень 01, 2012 | Новини | Переглядів: 1239 | Коментарі: 0

Надзвичайних ситуацій державного, регіонального, місцевого та об’єктового рівня не виникало. Про це «FOTOINFORM» повідомили у прес-службі ТУМНС України в області

Місце і коротка характеристика надзвичайних подій:

28 вересня в с. Миколаївка Кіровоградського району виникла пожежа домашніх речей на площі 2 м2 в домоволодінні 37-річного місцевого жителя, якого травмовано внаслідок пожежі та з опіками госпіталізовано до опікового відділення обласної лікарні. Причина пожежі встановлюється.
В м. Мала Виска місцевим пожежно-рятувальним підрозділом проведено демеркурізацію ртуті в приміщенні ветеринарної аптеки Маловисківського управління ветеринарної медицини.
В Кіровограді по просп. Правди виникла пожежа 3 м2 домашніх речей та електролічильника в квартирі 44-річного місцевого жителя на другому поверсі чотириповерхового житлового будинку. Причина пожежі – коротке замикання проводки електролічильника.
В смт Онуфріївка рятувальниками надано допомогу господарці по відкриванню дверей приватного житлового будинку.
30 вересня в Олександрії по просп. Леніна виникла пожежа 2 м2 сміття в сміттєпроводі на третьому поверсі дев’ятиповерхового житлового будинку.
В Світловодську надано допомогу комунальним службам міста по розпилюванню дерева, яке загрожувало падінням на лінію електропередач та проїжджу частину дороги.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool