Кіровоградщина: надзвичайні події з 22 по 23 жовтня 2012 року

Жовтень 23, 2012 | Новини | Переглядів: 1037 | Коментарі: 0

Надзвичайних ситуацій державного, регіонального, місцевого та об’єктового рівня не виникало. Про це «FOTOINFORM» повідомили у прес-службі ТУМНС України в області


Місце і коротка характеристика надзвичайних подій:

22 жовтня у м. Кіровограді по вулиці Попова о 19.05 внаслідок аварійного пориву труби діаметром 300 мм без водопостачання залишились майже 31 тисяча мешканців вулиць Попова, Жадова, Пацаєва, Героїв Сталінграда, Волкова, Маршала Конєва та 101-го мікрорайону. О 20.45 водопостачання було відновлено по резервній лінії, за винятком шести дев’ятиповерхових житлових будинків по вул. Героїв Сталінграда та Попова (майже 2180 чоловік). Мешканцям цих будинків забезпечується підвіз води.
До відновлення водопостачання залучено аварійну бригаду (4 одиниці техніки, 9 працівників) КВКГ ОКВП «Дніпро-Кіровоград».
Подія знаходиться на контролі ТУ МНС України в Кіровоградській області.
У м. Помічна Добровеличківського району виникла пожежа двигуна, моторного відсіку та частини салону комбайну «Дон 1500А». Причина та збиток пожежі – встановлюються.
В смт Голованівськ виявлена граната РГД-33 часів Великої Вітчизняної війни. Знайдений боєприпас знешкоджено 22 жовтня групою піротехнічних робіт аварійно-рятувального загону спецпризначення ТУ МНС в області.
Рятувальники державної пожежно-рятувальної частини №1 м. Кіровограда надали допомогу тяжкохворій мешканці обласного центру на прохання її сестри, яка доглядає за хворою.
23 жовтня у Маловисківському районі біля с. Олександрівки з’їхав у кювет автомобіль «DAF», у результаті чого водій був заблокований у кабіні авто. Рятувальники державної пожежно-рятувальної частини №23 допомогли водієві вибратись з вантажівки.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool