Кіровоградщина: надзвичайні події з 1 по 4 лютого 2013 року.

Лютий 04, 2013 | Новини | Переглядів: 943 | Коментарі: 0

Надзвичайних ситуацій державного, регіонального, місцевого та об’єктового рівня не виникало.

Місце і коротка характеристика надзвичайних подій:

1 лютого у смт Завалля Гайворонського району виникла пожежа 300 кг сіна та 20 м2 покрівлі господарчої будівлі в приватному домоволодінні. Причина пожежі встановлюється.
У с. Більшовик Долинського району виникла пожежа 2 м2 підлоги, ліжка та постільних речей в житловому будинку, який належить 43-річному місцевому жителю, який отримав опіки правої ноги, доставлений до Долинської ЦРЛ, стан травмованого середньо-стабільний. Причина пожежі – необережне поводження з вогнем господаря при курінні в ліжку. На місці пожежі виявлено загиблим 80-річного батька господаря. Причина смерті встановлюється.
У с. Варварівка Долинського району виникла пожежа 36 м2 житлового будинку, який належить 41-річному місцевому жителю, тіло якого виявлено на місці пожежі. Причина смерті встановлюється. Причина пожежі – коротке замикання електромережі.
2 лютого у Знам’янці рятувальниками надано допомогу водієві по вилученню автомобіля «Мерседес» з узбіччя дороги. Таку ж допомогу надано водієві автомобіля «КАМАЗ» у Світловодську.
У Кіровограді по вул. Кропивницького виникла пожежа 8 м2 покрівлі господарчої споруди на території приватного домоволодіння. До займання призвело необережне поводження з вогнем невстановленої особи.
У Кіровограді по вул. Бєлінського рятувальниками надано допомогу місцевим мешканцям по вилученню собаки з підвального приміщення житлового будинку. А по вул. Тарковського надано допомогу пенсіонерці по відкриванню дверей квартири.
3 лютого в Олександрії через необережне поводження з вогнем невстановленої особи виникла пожежа 20 м2 покрівлі господарчої споруди.
У с. Панчеве Новомиргородського району виникла пожежа 40 м2 покрівлі житлового будинку, який належить 43-річному місцевому жителю, тіло якого виявлено на місці пожежі. Причина смерті та пожежі встановлюється.

Прес-служба Територіального управління МНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool