Кіровоградщина: на ранок дорожники планують розблокувати основні напрямки державного значення

Січень 19, 2016 | Новини | Переглядів: 1461 | Коментарі: 0

В допомогу дорожній техніці у рятувальників орендували БАТ

Третю добу поспіль дорожники Кіровоградщини працюють без відпочинку, намагаючись ліквідувати наслідки негоди. На заваді прискоренню робіт стоять вантажівки, що потрапили в сніговий полон через легковажність перевізників. Тож перш ніж почати розчистку засніженості, дорожнім працівникам доводиться допомагати водіям вибратися з заметів, щоб техніка могла зробити свою роботу.

Вже до ранку всі основні напрямки державного значення мають бути розблоковані. Для цього дорожники навіть взяли в оренду у рятувальників БАТ. Тож ситуація з проїздом повинна змінитися на краще вже завтра, а поки що Служба автодоріг звертається до учасників дорожнього руху не ускладнювати роботу дорожньої техніки і поки що не намагатися виїздити за межі населених пунктів без особливої потреби.

Прес-служба САД у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool