Кіровоградщина: на пожежі врятували літнє подружжя - жінка в лікарні у дуже важкому стані

Жовтень 06, 2014 | Новини | Переглядів: 1028 | Коментарі: 0

4 жовтня близько 8-ї години ранку до оперативно-координаційного відділення державного пожежно-рятувального загону м. Олександрії надійшло повідомлення про пожежу у житловій багатоповерхівці.

Жінка повідомила, що із квартири сусідів йде сильний дим, й вона напевне знає, що там повинні бути люди. За вказаною адресою негайно прибули три відділення державної пожежно-рятувальної частини № 11. Командир одного з відділень піднявся у квартиру по автодрабині та допоміг спуститись 76-річному господареві, який, намагаючись врятуватись від пожежі, чекав допомоги на балконі. Його 74-річна дружина, рятуючись від вогню, намагалась дістатись до вхідних дверей, але через хворі ноги не встигла зробити цього достатньо швидко і знепритомніла. Рятувальники знайшли її лежачою біля входу у квартиру. Жінку одразу доправили до реанімаційного відділення центральної міської лікарні з діагнозом «отруєння чадним газом» в стані середньої тяжкості. Згодом, трохи оговтавшись від того, що сталось, Володимир Васильович розповів, що коли прибіг до кухні на крик дружини, побачив, як вогонь від палаючої мультиварки швидко розповсюджується по кімнаті. Наразі фахівці працюють над встановленням причини пожежі.
Шановні громадяни! Управління ДСНС в області наголошує на неухильному дотриманні правил протипожежної безпеки під час користування відкритим вогнем у побуті, системами обігріву, пічним опаленням та побутовими електроприладами. Будьте обережні – бережіть себе!
Прес-служба У ДСНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool