Кіровоградщина: на полі ліквідовано пожежу стерні

Серпень 10, 2013 | Новини | Переглядів: 889 | Коментарі: 0

8 серпня до Служби порятунку повідомили про те, що на території Капітанівської сільради Голованівського району виникла пожежа пожнивних залишків на полі.

Пожежа охопила 0,25 га площі. Прибувши на місце події, рятувальники місцевого підрозділу загасили займання. Фахівцями встановлено, що до пожежі призвів підпал. Особа винуватця пожежі встановлюється.
Шановні жителі області! Будьте обережні з вогнем – і пам’ятайте, що за випалювання стерні або іншої рослинності встановлена адміністративна та кримінальна відповідальність. А, щоб загасити пожежу у полі потрібні значні матеріальні засоби і людські ресурси. Вогонь на відкритій території у вітряну погоду може розповсюджуватися зі швидкістю до 10 м/с; водночас висота полум’я тут часто сягає 2 м. Спека у поєднанні з вітром може погіршити становище і полум’я може дістатися до сільськогосподарських полів, лісу, житлових будинків. А це вже може завдати значних втрат людям та навколишньому середовищу.

Прес-служба Управління ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool