Кіровоградщина: на набережній Кременчуцького водосховища відбувся рейд

Липень 25, 2019 | Новини | Переглядів: 732 | Коментарі: 0

24 липня співробітники 17-ї Державної пожежно-рятувальної частини У ДСНС України у Кіровоградській області провели профілактичні розмови із громадянами на набережній Кременчуцького водосховища у Світловодську.

Під час заходу рятувальники розповіли відпочиваючим та рибалкам про ситуацію, що склалася на водоймах міста та області, основні причини, які призвели до нещасних випадків.

Фахівці Служби порятунку звернули увагу громадян на те, що завжди варто пам’ятати: недотримання правил безпеки може призвести до травмування або загибелі. Рятувальники нагадали, як правильно надавати потерпілому домедичну допомогу, якщо все ж таки стався нещасний випадок на воді.

Для того, щоб корисні правила завжди були поряд, рятувальники роздали відпочивальникам листівки з правилами безпеки життєдіяльності.

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool