Кіровоградщина: на базі відпочинку «Скіфія» відбувся рейд

Серпень 09, 2019 | Новини | Переглядів: 1694 | Коментарі: 0

З метою запобігання загибелі людей на водних об’єктах 8 серпня фахівці Новоукраїнського районного відділу, Управління ДСНС у Кіровоградській області спільно з працівниками патрульної поліції Кіровоградської області провели роз’яснювальну роботу серед відпочиваючих на базі відпочинку «Скіфія», що у с. Воронівка Новоукраїнського району

Рятувальники розповіли громадянам про трагічні випадки, які трапились на водоймах області цього року, назвали їх причини та нагадали основні правила безпечного поводження на воді, а також розповсюдили листівки із застереженнями.

Працівники Служби «101» порадили батькам не залишати без нагляду дітей, навчати їх обережному поводженню на воді та суворому дотриманню правил безпеки під час відпочинку. Дорослих громадян рятувальники попередили, що заходити у воду в нетверезому стані вкрай небезпечно для їхнього життя і це є однією з найпоширеніших причин загибелі людей під час купання.

У ДСНС України у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool