Кіровоградщина: міліція розглянула понад 11 тисяч звернень громадян

Грудень 27, 2013 | Новини | Переглядів: 892 | Коментарі: 0

На особистому прийомі у керівництва обласного апарату та галузевих служб УМВС побувало більше тисячі громадян. Понад 270 жителів регіону спілкувалися з різних питань особисто з начальником Управління.

Із загальної кількості звернень близько 88 % становлять заяви, 12 % - скарги та 0,3 % - пропозиції громадян.
Поштою надійшло 5425 звернень, майже 5600 звернень жителі області надали під час особистих прийомів, що проводилися керівним складом органів внутрішніх справ.
Із зазначених звернень 9356 надійшло до міськрайорганів, 1658 – безпосередньо до УМВС в області.
За результатами розгляду 4770 звернень громадян задоволено, за 1939 заявами відмовлено, 1252 – визнано обґрунтованими, 1097 – необґрунтованими. Враховано 34 пропозиції громадян.
Протягом року на адресу керівництва Управління надійшло 611 звернень, що стосувалися неналежних дій або бездіяльності працівників міліції. Після проведених перевірок 94 скарги громадян визнано обґрунтованими, винних працівників притягнено до дисциплінарної відповідальності.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool