Кіровоградщина: міліціонери вже відвідали більше 12 тисяч помешкань громадян

Лютий 06, 2013 | Новини | Переглядів: 1527 | Коментарі: 0

Співпраця органів внутрішніх справ з людьми залишається одним із головних завдань у діяльності правоохоронного відомства.

А налагодження партнерських відносин між міліцією і населенням багато в чому залежить від роботи дільничних інспекторів, які на сьогодні є основною службою, працівники якої найбільш тісно взаємодіють з громадянами.
Саме з метою поглиблення цієї співпраці правоохоронці області продовжують поквартирний та подвірний обхід осель жителів регіону. За перший тиждень такої роботи дільничні інспектори міліції Кіровоградської області вже відвідали більше 12 тисяч помешкань громадян (серед них майже тисячу осіб похилого віку), вручили людям понад 7 тисяч візиток та 6 тисяч пам’яток профілактичного характеру.
Для проведення вказаних заходів у МВС України було розроблено спеціальні візитки нового зразка, в яких буде зазначено дні і години прийому дільничного та його контактні дані. Саме ці візитні картки у подальшому працівники міліції і роздаватимуть людям.

 у МВС України було розроблено спеціальні візитки нового зразка

 у МВС України було розроблено спеціальні візитки нового зразка


Під час відвідування помешкань громадян дільничні інспектори міліції Кіровоградщини виявили більше 20 підозрюваних у скоєнні кримінальних правопорушень, затримали трьох осіб, що перебували у розшуку, здійснили понад 50 виступів на громадських зібраннях (так званих сходках) у різних населених пунктах регіону.
Робота у даному напрямку продовжується.

СЗГ УМВС України в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool