Кіровоградщина має талант

Листопад 17, 2014 | Новини | Переглядів: 1036 | Коментарі: 0

На базі Кіровоградського слідчого ізолятора обласного управління Державної пенітенціарної служби України серед дітей персоналу проведено І етап конкурсу “Юні дарування-2014”.

Основне завдання конкурсу виявлення талановитих осіб серед дітей персоналу Державної кримінально-виконавчої служби України, створення умов для реалізації їх творчого потенціалу; забезпечення психолого-педагогічного впливу на гармонійність розвитку, формування креативних та естетичних здібностей дитини; сприяння підвищенню загальнокультурного рівня обдарованих дітей і підлітків.
Заступник начальника управління підполковник внутрішньої служби Наталія Рогожко, відкриваючи конкурс, привітала батьків й дітей з чудовою нагодою продемонструвати свій талант та творчий потенціал.
За умовами конкурсу дітей розподілили на дві вікові категорії:
I вікова категорія – діти віком від 5 до 10 років;
II вікова категорія – діти віком від 11 до 15 років;
Діти продемонстрували публіці видовищні номери, серед яких : декламування патріотичних віршів та гуморесок, пісні, латино – американське попурі, спортивно-гімнастичний етюд, гра на домбрі, американський танець « Ча-ча-ча».
Для оголошення переможців та нагородження учасників « Юні дарування 2014»на сцену були запрошені заступник начальника управління Наталія Рогожко та Голова Кіровоградської об'єднаної профспілки Голобородько Валерій, які подякували талоновитим дітям та батькам за те, що знаходять час, щоб розвивати та вдосконалювати таланти своїх обдарованих дітей і взагалі виховувати достойне покоління юнаків та дівчат.
Переможцями першого етапу конкурсу “Юні дарування-2014” в I віковій категорії журі організаційного комітету шляхом голосування обрало Ткаченка Станіслава з Рескаленко Алісою, та Сін Костянтина, у II віковій категорії Паночек Нікіту та Жиган Яну, які проявили артистичність та емоційність, дотримуючись техніки виконання.
Учасники конкурсу нагороджені дипломами, подарунками для розвитку творчих здібностей та солодощами.

Прес-служба управління ДПтС України в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool