Кіровоградщина: колишнього заступника міського голови засуджено до 8 років ув`язнення

Січень 15, 2014 | Новини | Переглядів: 1354 | Коментарі: 0

За хабарництво в особливо великих розмірах засуджено високопосадовця мерії.

 

За інформацією заступника прокурора області Миколи Салюка Устинівським районним судом постановлено вирок у справі колишнього першого заступника мера Долинської обвинуваченого у хабарництві. «Зібрані прокуратурою по кримінальному провадженню докази підтвердили в судовому розгляді факт отримання посадовцем хабара. Проаналізувавши їх, суд підтримав позицію державного обвинувача та призначив чиновнику покарання у виді 8 років позбавлення волі з конфіскацією майна та з позбавленням права обіймати певні посади строком на три роки. Окрім того, засудженому судом було змінено міру запобіжного заходу із застави на тримання під вартою», - констатував заступник прокурора області.
Микола Салюк також зазначив, що прокуратура вважає вирок суду законним і справедливим, а міру покарання такою, що відповідає тяжкості скоєного злочину.
Нагадаємо, чиновника було викрито на хабарі у 50 тис. грн. на початку минулого року. Вказану суму він вимагав та отримав від директора приватного підприємства за прийняття рішення про надання дозволу на розміщення тимчасових об’єктів торгівлі.
Прес-служба прокуратури області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool