Кіровоградщина: чоловік накинувся на міліціонера

Грудень 07, 2013 | Новини | Переглядів: 1043 | Коментарі: 0

Подія мала місце в одному з населених пунктів Бобринецького району. Правопорушник накинувся на міліціонера під час виконання ним службових обов’язків. За скоєне чоловіку загрожує до п’яти років позбавлення волі.

До дільничного інспектора міліції звернулася жителька одного з сіл та повідомила про сварку зі співмешканцем. Правоохоронець разом з колегою прибули за вказаною адресою. З’ясувалося, що чоловік перебував у стані алкогольного сп’яніння та намагався побити жінку.  Поки один з дільничних відбирав у місцевої жительки заяву, інший працівник міліції проводив бесіду з її співмешканцем. Подібні профілактичні заходи правоохоронці застосовували до 32-річного порушника регулярно. Чоловік неодноразово був засуджений за скоєння майнових злочинів, а в черговий раз звільнився з місць позбавлення волі на початку року. Під час розмови з дільничним зловмисник раптом наніс удар міліціонеру в обличчя та схопив його за формений верхній одяг. Дебошира одразу ж затримали і доправили до Бобринецького райвідділу міліції. У правоохоронця медики діагностували легкі тілесні ушкодження. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 345 «Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу» Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді обмеження чи позбавлення волі на строк до п’яти років. Триває розслідування.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool