Кіровоград:«Очима серця» (ФОТО)

Жовтень 23, 2012 | Новини | Переглядів: 1292 | Коментарі: 0

В рамках роботи «Літературної вітальні» в Кіровоградському обласному художньому музеї відбулася творча зустріч з поетесою - пісняркою, автором відомих пісень Оленою Лещенко, презентовано її першу книгу та аудіо диск «Глазами сердца».

Олена Лещенко закінчила філологічний факультет Кіровоградського педагогічного інституту ім. О. Пушкіна (нині державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка) та понад 20 років працювала вчителем російської мови та літератури у Кіровоградській загальноосвітній школі № 34. Зараз поетеса живе у місті Києві, де співпрацює з композиторами та створює чудові пісні для відомих українських та російських виконавців: К.Бужинської, О.Крюкової, О.Малініна, О. Ваєнги і молодих виконавців.
У виконанні Олени Лещенко прозвучали вірші із збірки «Глазами сердца». Це і ранні її твори, і вірші для сучасних пісень, які можна було прослухати у виконанні співаків із аудіо альбому.
Учасниками заходу були учні Олени Петрівни та колеги по роботі у ЗОШ № 34, місцеві письменники та поети, зокрема: О.Косенко, Р.Любарський, В.Бондар, А.Корінь, В.Бажан, які виступили із творчими побажаннями поетесі.
Творча зустріч з промовистою назвою «Глазами сердца» пройшла в теплій, доброзичливій та дружній атмосфері духовного єднання, мала численні схвальні відгуки гостей та співробітників музею.
Наприкінці роботи «Літературної вітальні» Олена Лещенко подарувала присутнім свої книги та аудіо диски «Глазами сердца» із автографом.
Сподіваємось на подальші творчі зустрічі з талановитою людиною, поетом-піснярем Оленою Лещенко.

Кіровоград:«Очима серця» (ФОТО)

Кіровоград:«Очима серця» (ФОТО)

Ольга Шаповал – зберігач фондів І категорії Кіровоградського обласного художнього музею
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool