Кіровоградець внаслідок пожежі зазнав опіків

Січень 19, 2016 | Новини | Переглядів: 867 | Коментарі: 0

18 січня о 21:14 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу у квартирі житлового будинку на декількох господарів по вул. Тимірязєва, що в обласному центрі.

Пожежа охопила 4 м2 домашніх речей у помешканні, що належить 64-річному пенсіонеру. До місця події залучалося 2 одиниці техніки та 8 чоловік особового складу від Державного пожежно-рятувального загону №1 м.Кіровограда. Як з’ясувалося, внаслідок пожежі господар зазнав опіків, тож рятувальники доправили його до карети «швидкої». У тяжкому стані травмований був госпіталізований до реанімації обласної лікарні. Силами задіяних підрозділів о 21:30 загоряння було локалізовано та о 21:54 – ліквідовано. За попереднім висновком фахівців, до пожежі призвела необережність господаря під час паління.

У ДСНС України у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool