Кіровоград:чим займаються комунальники

Серпень 09, 2013 | Новини | Переглядів: 907 | Коментарі: 0

Щодня сотні працівників комунальних підприємств Кіровограда беруться до роботи, щоб наше місто було чистим, ошатним, квітучим і освітленим.

Про те, які завдання стояли перед комунальниками цього тижня розповів начальник Головного управління житлово – комунального господарства міської ради Олександр Хачатурян.
КП « Кіровоград Універсал 2005» виконувало звичну для себе справу – вичищало місто.
Спеціалісти підприємства прибирали, навантажували та вивозили сміття, дорожній змет з проїжджої частини вул. Варшавської ( від вул. Миру до вул. Лісопаркової ), вул. Комарова (від 50 років Жовтня – до Кіровоградського обласного шкірно-венерологічний диспансеру). Загалом прибрано територію 29700 кв. м та відправлено на сміттєзвалище 60 куб. м сміття.
Крім того, цього тижня очищено від сміття та бур'яну тротуарну частину по вулиці Жовтневої революції ( від просп. Правди до вул. Дзержинського та транспорту розв'язку по вул. Жовтневої революції (частково зі сторону вул. Валентини Терешкової) та розчищено від сміття зливосточний лоток по вул. Байкальській.
КП « Кіровоград Універсал 2005» продовжує боротьбу із рукотоворними сміттєзвалищами на території міста. Цього разу в полі зору комунальників були купи сміття вздовж залізничної колії по вул. Гайдара. Тут же вдалося розкопати і зливосточний лоток.
Не забуває підприємство і про ремонт дорожнього покриття: усунуто провал на тротуарі мосту, що по вул. Київській та проведені роботи з ремонту тротуарного покриття по вул. Орджонікідзе (Дворцова).
А ще комунальники готуються до зими - розвантажили та завезли під навіс підприємства вагон солі, який взимку використають для приготування протиожеледної суміші.
А найголовніше, щоденно для підтримання належного санітарного стану вулиць Кіровограда, підмітається від пилу та сміття дорожнє покриття за адресами: просп. Правди (до вул. Жовтневої революції), 50 років Жовтня, площа Богдана Хмельницького, вул. Преображенська (площа Богдана Хмельницького – Пашутінська), просп. Винниченка (до Калініна), вул. Острівська (пров. Василівський – площа Богдана Хмельницького), вул. Гоголя (Велика Перспективна - Пашутінська), пров. Центральний, вул. Тимірязєва (Велика Перпективна – Пашутінська), вул. Дзержинського, вул. Дворцова, ( Велика Перспективна – вул. В'ячеслава Чорновола), вул. Велика Перспективна, вул. Шевченка (пров. Челюскінців – Велика Перспективна), пров. Челюскінців, вул. Медвєдєва – загалом 30770 кв. м.
У КП «Трест зеленого господарства” – своє завдання: проведено санітарне обрізування дерев за адресами: просп. Правди (ДЮЗ «Вікторія П») - 8 дерев, вул. Жовтневої революції (парк Жовтневий) - 1 дерево, вул. Жовтневої революції) – 1 дерево, сквер Покровський - 29 дерев, озеро Копань - 21 дерево з одночасним видаленням молодої порослі.
Значну частину робочого часу працівників підприємства займає викошування та вигрібання трави. Цього тижня наводився благоустрій на зупинці громадського транспорту напроти пологового будинку № 2, вздовж вул. Родникової (від вул. Чкалова до вул. Полярної), вул. Волкова (від вул. Родникової в бік Кіровоградського обласного кардіологічного диспансеру), вул. 40-річчя Перемоги, озеро Копань, площа біля Кіровоградської міської ради, Дошка пошани, вул. Кропивницького, 6 та біля 3-ї міської лікарні – всього 44077 кв. м.
Серпень – пора вибіркового видалення квітів, що відквітли, прополки та рихлення квітників. Такі роботи виконувалися у сквері по вул. Шмідта, біля «Катюші», біля автовокзалу № 1, на площі Кірова, площі Соборній, по вул. Велика Перспективна, на площа біля Кіровоградської міської ради, на Меморіальному комплексі “Фортечні вали”.

джерело


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool