Кіровоград:чим займаються комунальники

Серпень 09, 2013 | Новини | Переглядів: 888 | Коментарі: 0

Щодня сотні працівників комунальних підприємств Кіровограда беруться до роботи, щоб наше місто було чистим, ошатним, квітучим і освітленим.

Про те, які завдання стояли перед комунальниками цього тижня розповів начальник Головного управління житлово – комунального господарства міської ради Олександр Хачатурян.
КП « Кіровоград Універсал 2005» виконувало звичну для себе справу – вичищало місто.
Спеціалісти підприємства прибирали, навантажували та вивозили сміття, дорожній змет з проїжджої частини вул. Варшавської ( від вул. Миру до вул. Лісопаркової ), вул. Комарова (від 50 років Жовтня – до Кіровоградського обласного шкірно-венерологічний диспансеру). Загалом прибрано територію 29700 кв. м та відправлено на сміттєзвалище 60 куб. м сміття.
Крім того, цього тижня очищено від сміття та бур'яну тротуарну частину по вулиці Жовтневої революції ( від просп. Правди до вул. Дзержинського та транспорту розв'язку по вул. Жовтневої революції (частково зі сторону вул. Валентини Терешкової) та розчищено від сміття зливосточний лоток по вул. Байкальській.
КП « Кіровоград Універсал 2005» продовжує боротьбу із рукотоворними сміттєзвалищами на території міста. Цього разу в полі зору комунальників були купи сміття вздовж залізничної колії по вул. Гайдара. Тут же вдалося розкопати і зливосточний лоток.
Не забуває підприємство і про ремонт дорожнього покриття: усунуто провал на тротуарі мосту, що по вул. Київській та проведені роботи з ремонту тротуарного покриття по вул. Орджонікідзе (Дворцова).
А ще комунальники готуються до зими - розвантажили та завезли під навіс підприємства вагон солі, який взимку використають для приготування протиожеледної суміші.
А найголовніше, щоденно для підтримання належного санітарного стану вулиць Кіровограда, підмітається від пилу та сміття дорожнє покриття за адресами: просп. Правди (до вул. Жовтневої революції), 50 років Жовтня, площа Богдана Хмельницького, вул. Преображенська (площа Богдана Хмельницького – Пашутінська), просп. Винниченка (до Калініна), вул. Острівська (пров. Василівський – площа Богдана Хмельницького), вул. Гоголя (Велика Перспективна - Пашутінська), пров. Центральний, вул. Тимірязєва (Велика Перпективна – Пашутінська), вул. Дзержинського, вул. Дворцова, ( Велика Перспективна – вул. В'ячеслава Чорновола), вул. Велика Перспективна, вул. Шевченка (пров. Челюскінців – Велика Перспективна), пров. Челюскінців, вул. Медвєдєва – загалом 30770 кв. м.
У КП «Трест зеленого господарства” – своє завдання: проведено санітарне обрізування дерев за адресами: просп. Правди (ДЮЗ «Вікторія П») - 8 дерев, вул. Жовтневої революції (парк Жовтневий) - 1 дерево, вул. Жовтневої революції) – 1 дерево, сквер Покровський - 29 дерев, озеро Копань - 21 дерево з одночасним видаленням молодої порослі.
Значну частину робочого часу працівників підприємства займає викошування та вигрібання трави. Цього тижня наводився благоустрій на зупинці громадського транспорту напроти пологового будинку № 2, вздовж вул. Родникової (від вул. Чкалова до вул. Полярної), вул. Волкова (від вул. Родникової в бік Кіровоградського обласного кардіологічного диспансеру), вул. 40-річчя Перемоги, озеро Копань, площа біля Кіровоградської міської ради, Дошка пошани, вул. Кропивницького, 6 та біля 3-ї міської лікарні – всього 44077 кв. м.
Серпень – пора вибіркового видалення квітів, що відквітли, прополки та рихлення квітників. Такі роботи виконувалися у сквері по вул. Шмідта, біля «Катюші», біля автовокзалу № 1, на площі Кірова, площі Соборній, по вул. Велика Перспективна, на площа біля Кіровоградської міської ради, на Меморіальному комплексі “Фортечні вали”.

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool