Кіровоград: звернення Андрія Ніколаєнка

Грудень 10, 2013 | Новини | Переглядів: 1737 | Коментарі: 0

Голова облдержадміністрації прокоментував ситуацію в країні протягом останніх днів

У зв’язку із погіршенням погодних умов, голова облдержадміністрації, під час ранкової наради, виділив низку завдань для різних служб, аби забезпечити безперебійну роботу усіх систем на території області.
Перед керівниками територій стоїть завдання забезпечити постійний контроль за роботою усіх життєво важливих служб – дорожних, тепловиків та енергетиків, подачі газу, ЖЕКів.
Наполягає голова ОДА на системній взаємодії між ДАІ та дорожніими службами не лише на державних, а й на шляхах місцевого значення.
Окремо він виділив завдання, що стосується безперебійного підвезення дітей до навчальних закладів шкільними автобусами. І санепідслужба має посилити увагу до кожної території, до дитячих об’єктів, адже зміни в погоді можуть призвести до спалахів застудних та інфекційних захворювань.
- Головне - тримати на постійному контролі не лише економіку, а й соціальну сферу регіону, - наголошує керівник області.
А звідси слідував й інший коментар голови ОДА, що стосується подій у столиці держави.
- Наша позиція – незмінна – лише діалог за круглим столом здатен змінити градус напруги і знайти компромісне вирішення усіх проблем.
- Ми відкриті для ЗМІ, для громадських організацій і студентів, експертів, лідерів партосередків.
Звертаючись до керівників опозиційних сил, Андрій Ніколаєнко наголосив: "Перш ніж агітувати своїх прихильників – їхати на Майдан чи страйкувати, подумайте добре, чи готові ви брати відповідальність за життя цих людей, за їхнє здоров'я, за безпеку. Бо коли приходить біда – винних шукають серед влади".
- Повторюю – наша позиція – мудрий, спокійний діалог, що виведе країну з кризи, - підкреслив Андрій Ніколаєнко.


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool