Кіровоград: знову вкрали автівку

Грудень 13, 2013 | Новини | Переглядів: 1277 | Коментарі: 0

У період часу з 20 години 11 грудня по 12 годину 12 грудня нинішнього року у м. Кіровограді, напроти будинку № 81 по вул. Полтавській, невідомі особи незаконно заволоділи автомобілем марки «MAZDA-3», 2007 року випуску, чорного кольору.

Державтоінспекція м. Кіровограда та Кіровоградської області звертається до всіх жителів міста та області, що володіють будь-якою інформацією стосовно незаконного заволодіння автомобіля, або місця перебування осіб, які можуть бути причетні до вчинення злочину, з проханням зателефонувати за номером (0522) 35-75-06, 35-75-54 або 102.

Шановні власники транспортних засобів! Щоб уникнути викрадення, не залишайте свій автомобіль без нагляду, нікому не довіряйте ключі від свого авто, не використовуйте для зберігання Вашого транспортного засобу в нічний час доби неосвітлені, недоступні для огляду місця (подвір’я багатоповерхових будинків), не залишайте на тривалий час без нагляду автомобілі в місцях великого скупчення транспорту і сторонніх громадян (стоянки біля магазинів, торгових центрів, ринків, театрів, стадіонів). Обов’язково обладнайте автомобіль охоронною авто-сигналізацією, ніколи не залишайте в салоні особистих документів і документів

УДАІ УМВС України в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool