Кіровоград: злочини та події на 29 жовтня

Жовтень 29, 2014 | Новини | Переглядів: 961 | Коментарі: 0

Упродовж доби до органів внутрішніх справ Кіровоградщини надійшло 309 заяв і повідомлень громадян, з них 62 з ознаками кримінальних правопорушень.

До Новгородківського райвідділу міліції звернувся 35-річний житель одного з сіл, який повідомив, що 25-річний житель іншого населеного пункту відкрито заволодів пластиковим баком об’ємом 40 літрів та металевою духовкою пічного палення, що знаходились у господарському приміщенні чоловіка. Правоохоронці з’ясовують обставини події.

До Олександрійського міського відділу міліції надійшло повідомлення про те, що до центральної міської лікарні з травмою голови та переломом носа за медичною допомогою звернулася 31-річна жителька іншої області. Попередньо встановлено, що тілесні ушкодження потерпіла отримала під час сварки з 20-річним знайомим в приміщенні одного з розважальних закладів районного центру.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool