Кіровоград: злочини та події на 17 листопада

Листопад 17, 2014 | Новини | Переглядів: 1040 | Коментарі: 0

Упродовж трьох діб до органів внутрішніх справ Кіровоградщини надійшло 982 заяви і повідомлення громадян, з них 141 з ознаками кримінальних правопорушень.

До Новоукраїнського райвідділу міліції звернувся 18-річний житель обласного центру, який повідомив, що під час перебування в одному з сіл району 36-річний знайомий викрав з кишені його верхнього одягу мобільний телефон. Інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України.

До Новгородківського райвідділу міліції надійшло повідомлення про те, що до лікарні з травмою у вигляді перелому ребра за медичною допомогою звернувся 71-річний місцевий житель. Попередньо встановлено, що тілесні ушкодження потерпілому наніс 58-річний родич. Інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 125 «Умисне легке тілесне ушкодження» Кримінального кодексу України.

Працівники Долинського райвідділу міліції під час проведення огляду гаражного приміщення, що належить 40-річному місцевому жителю, виявили та вилучили паперовий згорток з речовиною, схожою на коноплю, вагою близько 20 грамів.
До Новомиргородського райвідділу міліції надійшло повідомлення про те, що до лікарні з травмою голови за допомогою звернулася 28-річна жителька одного з сіл. Попередньо встановлено, що тілесні ушкодження жінці спричинив під час сварки та бійки 27-річний співмешканець. Правоохоронці з’ясовують обставини події.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool