Кіровоград: злочини та події на 13 листопада

Листопад 13, 2014 | Новини | Переглядів: 1201 | Коментарі: 0

Упродовж доби до органів внутрішніх справ Кіровоградщини надійшло 414 заяв і повідомлень громадян, з них 67 з ознаками кримінальних правопорушень.

Працівники Устинівського райвідділу міліції у ході проведення розслідування за фактом крадіжки встановили особу зловмисника, що підозрюється у викраденні насіння соняшнику кондитерського сорту з поля, що належить одній з агрофірм. Ним виявився 32-річний місцевий житель. Інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1. ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України.
Із заявою про крадіжку до Долинського райвідділу міліції звернувся місцевий житель. Попередньо встановлено, що 36-річний житель районного центру викрав з помешкання чоловіка болгарку. Підозрюваного затримано.
До Добровеличківського райвідділу міліції звернулася місцева жителька та повідомила, що її 20-річний родич викрав з будинку банківську карту, з якої у подальшому зняв кошти у сумі близько 5500 гривень. Інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1. ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України. Правоохоронці з’ясовують обставини події.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool