Кіровоград: залучення перспективної молоді до роботи у виконавчих органах міської ради

Грудень 27, 2013 | Новини | Переглядів: 1144 | Коментарі: 0

Вже два роки поспіль одним із напрямків формування кадрового потенціалу міської ради є плекання "нового покоління" службовців, залучення перспективної молоді до роботи у виконавчих органах міської ради.

Для цього в рамках програми розвитку та управління персоналом у міській раді на 2013 – 2015 роки була організована й успішно діє Муніципальна школа, в рамках якої передбачено проведення лекцій-зустрічей для студентської молоді з метою популяризації престижності служби в органах місцевого самоврядування, а також проходження виробничої практики студентами вищих навчальних закладів за різними спеціальностями саме в стінах міської ради.
У 2013 році у виконавчих органах міськради пройшли практику та отримали певні навички роботи 65 студентів ІІ-V курсів Київського національного університету культури і мистецтв, Кіровоградського кооперативного коледжу ім. Сая, державного педагогічного університету ім..В.Винниченка, національного технічного університету. Виробничу практику мають змогу й майбутні юристи, діловоди, економісти, бухгалтери, екологи, політологи та інші.
Цілеспрямована робота по пошуку та відбору потенційних працівників виконавчих органів серед студентської молоді вже має свої перші результати. Так, чотири випускниці вищих навчальних закладів, які успішно зарекомендували себе під час проходження практики два роки поспіль, в цьому році стали працівниками міської ради.
Відділом кадрової роботи в рамках програми “Перший кар'єрний крок” організовано проходження стажування 28 молодих осіб. Результати стажування дев'яти осіб враховані при проходженні ними конкурсу на заміщення посад. 11 працівників виконавчих органів під час стажування набули практичного досвіду роботи та просунулись по службі.
Міська рада приділяє велику увагу і професійному зростанню та розвитку своїх молодих працівників. В жовтні 2013 року сім молодих спеціалістів виконавчих органів міської ради пройшли навчання за програмою тематичного короткотермінового семінару на тему: “Моя професія - служити народу України” в Центрі перепідготовки та підвищення кваліфікації Кіровоградської обласної державної адміністрації.
В 2013 році 2 молодих посадовці міської ради вступили до Дніпропетровського регіонального інституту державного управління Національної академії державного управління при Президентові України для здобуття другої вищої освіти за спеціальністю “державне управління”.

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool