Кіровоград: з теплом вже 92 відсотка житлових будинків

Жовтень 27, 2014 | Новини | Переглядів: 974 | Коментарі: 0

Станом на ранок 27 жовтня у Кіровограді опалюється 92% житлового фонду. Про це повідомив начальник Головного управління житлово – комунального господарства Олександр Хачатурян під час наради секретаря міської ради Івана Марковського з керівниками виконавчих органів сьогодні, 27 жовтня.

За його словами, опалювальний сезон в обласному центрі розпочався 23 жовтня. Цього дня були розпломбовані всі котельні міста і почалося заповнення мереж гарячим теплоносієм. Традиційно, відзначив Олександр Хачатурян, магістральні мережі не скрізь витримали тепловий і гідравлічний удари. Найбільше проблем, як і раніше приносять пориви по вулиці Гагаріна. Цього року тут їх вже чотири. Для ліквідації аварій довелося тимчасово призупинити подачу тепла в один дитячий садочок, 3 заклади охорони здоров’я та 36 житлових будинків. Загалом вихід на сталий режим теплозабезпечення у Кіровограді відбудеться упродовж двох тижнів, спрогнозував Олександр Хачатурян.
У свою чергу, Іван Марковський звернув увагу керівників теплогенеруючих підприємств не недосттню увагу підготовці як зовнішніх, так і внутрішньобудинкових мереж до зими.
- На вирішення цих проблем у вас було все літо, - наголосив секретар міської ради. – Я розумію всі складнощі з фінансуванням, але мають бути пріоритети, до яких належить і вчасна підготовка до нового опалювального сезону.
Іван Марковський доручив також профільному управлінню розробити старатегію розвитку теплозабезпечення обласного центру вже на наступний рік. Така стратегія має дати відповідь, яким напрямком розвиватиметься теплоенергетика у Кіровограді – шляхом модернізації існуючих котелень і магістралей, чи шляхом впровадження індивідуальних систем опалення.

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool