Кіровоград: вкрали ВАЗ 2110

Вересень 25, 2014 | Новини | Переглядів: 1106 | Коментарі: 0

Забажавши покататися вулицями обласного центру, 25-річний житель Кіровоградської області незаконно заволодів автомобілем ВАЗ 2110. За такі дії злодію загрожує до восьми років позбавлення волі.

До Кіровоградського міського відділу міліції надійшло повідомлення від 27-річного місцевого жителя про те, що невідома особа викрала його транспортний засіб.
Ввечері чоловік припаркував свою автівку біля під’їзду багатоповерхівки й пішов відпочивати. А наступного дня, коли кіровоградцю потрібно було їхати у справах, машини вже не було.
Як згодом виявилося, зловмисник, блукаючи вулицями міста, запримітив транспортний засіб й вирішив покататися. Через відчинені задні двері він проник до салону транспортного засобу й скориставшись тим, що власник забув ключі в замку запалювання, – поїхав.
Катаючись по місту, молодик зрозумів, що у баці закінчується бензин, а тому залишив авто на одній із вулиць обласного центру. Через деякий час парубок повернувся до краденого автомобіля, в якому його і затримали правоохоронці.
Підозрюваний раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за аналогічний злочин.
- Менше доби знадобилося працівникам відділу карного розшуку для затримання зловмисника, - розповідає очільник Кіровоградського міського відділу міліції Юрій Ткаченко. - Крадію загрожує позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років з конфіскацією майна або без такої. Розслідування у рамках кримінального провадження, відкритого за ч. 2 ст. 289 КК України «Незаконне заволодіння транспортним засобом», триває.
За матеріалами Кіровоградського МВ УМВС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool