Кіровоград: вихованці дитячого будинку стали делегатами з’їзду

Жовтень 09, 2014 | Новини | Переглядів: 923 | Коментарі: 0

Вихованці дитячого будинку «Наш дім» взяли участь у з’їзді дитячих громадських організацій і установ України, який проходив у  Гідропарку. Організатором заходу виступила ВДГО «Дитячий альпійський рух України».

Дітям була запропонована цікава і видовищна програма: вони каталися на квадроциклах, стріляли з лука, лазили по канатах, плавали на байдарках. А разом з дорослими готували на вогнищі справжній український борщ та козацьку кашу. Під час ватри вихованцям розповідали історію України часів козаччини, знайомили зі стравами і методами приготування їжі козаками, з українським побутом у різні історичні періоди, говорили про важливі історичні моменти державотворення України.
Діти побували на Майдані Незалежностіі - вшанували пам’ять Героїв Небесної Сотні, оглянули фотоекспозицію буремних днів на Майдані у грудні 2013 року - лютому 2014 року. Не обійшли увагою і виставки в Національному музеї історії Великої Вітчизняної війни 1941-1945 років, діараму експозицій «Трагедія і доблесть Афгану. На чужих війнах», найстарішу пам’ятку історії, архітектури та фортифікаційної техніки - музей «Золоті ворота».
Під час подорожі до Києва діти ще більше здружились між собою. Вихованці і їх вихователи висловили щиру вдячність громаді «Центральний корпус «Армія спасіння», що у м. Кіровограді, які фінансово допомогли організувати таку поїздку.
Сьогодні діти з радістю переглядають фотографії, діляться враженнями та вже мріють про наступну подорож до українських Карпат.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool