Кіровоград: вихованці дитячого будинку стали делегатами з’їзду

Жовтень 09, 2014 | Новини | Переглядів: 941 | Коментарі: 0

Вихованці дитячого будинку «Наш дім» взяли участь у з’їзді дитячих громадських організацій і установ України, який проходив у  Гідропарку. Організатором заходу виступила ВДГО «Дитячий альпійський рух України».

Дітям була запропонована цікава і видовищна програма: вони каталися на квадроциклах, стріляли з лука, лазили по канатах, плавали на байдарках. А разом з дорослими готували на вогнищі справжній український борщ та козацьку кашу. Під час ватри вихованцям розповідали історію України часів козаччини, знайомили зі стравами і методами приготування їжі козаками, з українським побутом у різні історичні періоди, говорили про важливі історичні моменти державотворення України.
Діти побували на Майдані Незалежностіі - вшанували пам’ять Героїв Небесної Сотні, оглянули фотоекспозицію буремних днів на Майдані у грудні 2013 року - лютому 2014 року. Не обійшли увагою і виставки в Національному музеї історії Великої Вітчизняної війни 1941-1945 років, діараму експозицій «Трагедія і доблесть Афгану. На чужих війнах», найстарішу пам’ятку історії, архітектури та фортифікаційної техніки - музей «Золоті ворота».
Під час подорожі до Києва діти ще більше здружились між собою. Вихованці і їх вихователи висловили щиру вдячність громаді «Центральний корпус «Армія спасіння», що у м. Кіровограді, які фінансово допомогли організувати таку поїздку.
Сьогодні діти з радістю переглядають фотографії, діляться враженнями та вже мріють про наступну подорож до українських Карпат.

джерело
 


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool