Кіровоград: відзначить 70-річчя визволення по такому плану

Грудень 25, 2013 | Новини | Переглядів: 1905 | Коментарі: 0

Сценарний план проведення заходів по відзначенню 70-річчя з дня визволення мста Кіровограда від фашистських загарбників 08 січня 2014 року

9.00 - Урочиста зустріч міським головою О. Саінсусом, представниками Кіровоградської міської організації ветеранів України, виконавчих органів Кіровоградської міської ради офіційної делегації представників ветеранських організацій та виконавчих органів влади міста Знам’янки біля пам’ятного знака на в’їзді до міста Кіровограда.

9.20 - Прибуття делегацій з Бобринецького, Долинського, Знам’янського, Кіровоградського, Компаніївського, Новгородківського, Устинівського районів Кіровоградської області та міста Рівне до Кіровоградської міської ради.

9.30-10.00 – на площі перед міською радою збираються ветерани Великої Вітчизняної війни
По вул. Гоголя розташовані автобуси для перевезення ветеранів на Фортечні вали

10.00 - Перевезення учасників офіційної делегації міста Знам’янки, районів Кіровоградської області та міста Рівне на Фортечні вали для участі в урочистому мітингу з нагоди 70-річчя визволення міста Кіровограда від фашистських загарбників, передачі символів естафети пам’яті “Слава Визволителям України”, меморіальної акції «Естафета воїнської слави» та перезахоронення останків червоноармійця Захарова В.М.

10.20 - Шикування делегацій для покладання квітів на Фортечних валах справа від центральної алеї напроти монументу “Батьківщина-мати”.

10.30 – Мітинг-реквієм, покладання квітів до Вічного вогню, передача символів естафети пам’яті “Слава Визволителям України”, меморіальної акції «Естафета воїнської слави»

11.00 – Перезахоронення останків червоноармійця Захарова В.М. та покладання квітів до пам’ятного знаку «Багнет»,
11.20 – Покладання квітів до пам’ятника «Жертвам фашизму»

11.35 - Переїзд ветеранів Великої Вітчизняної війни та офіційних делегацій до Кіровоградського академічного обласного українського музично-драматичного театру ім. М.Л. Кропивницького

12.00 – Урочистості з нагоди відзначення 70-річчя з дня визволення мста Кіровограда від фашистських загарбників
Театралізоване дійство «вогонь пам’яті »
Розповідь про визволителів міста Кіровограда, які залишились в живих на сьогодні
Концертні номери
14.00 - Урочиста зустріч міського голови Саінсуса О. Д., ветеранського активу міста з визволителями міста Кіровограда, ветеранами ВВв, представниками офіційних делегацій.

16.00 – святковий феєрверк


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool