Кіровоград: Відбулася семінар-нарада

Січень 17, 2014 | Новини | Переглядів: 939 | Коментарі: 0

Здійснення державного нагляду за додержанням та виконанням вимог законодавства у сферах пожежної, техногенної безпеки, цивільного захисту населення, що є однією з основних функцій Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Кіровоградській області, вимагає постійного підвищення професійного рівня від інспекторського складу.

З цією метою в Управлінні ДСНС пройшла семінар-нарада з головними державними інспекторами міських, міськрайонних та районних відділів щодо забезпечення належного рівня пожежної та техногенної безпеки на території області.
У ході семінар-наради розглядалися питання, що стосуються вимог забезпечення протипожежного стану багатоповерхових будинків, а також вимог Правил пожежної безпеки на ринках України, адже зазначені питання перебувають під пильним наглядом спеціалістів Управління ДСНС.
Крім цього, під час семінару порушувалася тема порядку та особливостей проведення перевірок органами державного нагляду у сфері пожежної та техногенної безпеки. Окремо організатори семінару звернули увагу інспекторів державного нагляду у сфері пожежної та техногенної безпеки на дотримання законності під час здійснення наглядово-профілактичних функцій. У порядку денному також вивчалися теми, що стосуються цивільного захисту населення, зокрема, – вимоги Постанов Кабінету Міністрів щодо порядку підготовки до дій за призначенням органів управління та сил цивільного захисту та про затвердження порядку здійснення навчання населення діям у надзвичайних ситуаціях.

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool