Кіровоград: відбулась робоча зустріч з керівниками транспортних підприємств міста

Листопад 07, 2014 | Новини | Переглядів: 1232 | Коментарі: 0

Сьогодні, 7 листопада, заступник міського голови Сергій Васильченко провів робочу зустріч з керівниками транспортних підприємств Кіровограда.

Під час зустрічі обговорювалися питання реагування та зворотної комунікації на скарги населення, які надходять до міськоїх влади через нетактовну поведінку водіїв транспортних засобів. Зокрема, Сергій Васильченко відзначив, що за останній місяць вимальовується негативна тенденція зростання кількості скарг на водіїв і це питання стосується всіх без виключення перевізників. У той же час міська влада буде оперативно реагувати на скарги кіровоградців, запевнив Сергій Васильченко.
Так 4 листопада заступник міського голови разом з начальником управління розвитку транспорту і зв’язку із 6.00 впродовж двох годин відпрацьовували питання якості пасажирських перевезень з Великої Балки. Одночасно, посадовці спілкувалися як з пасажирами, так і водіями маршрутних транспортних засобів.
Необхідною умовою зворотної комунікації з боку перевізника заступник міського голови назвав обґрунтовану і опрацьовану з колективом водіїв відповідь на кожну конкретну скаргу. І кожна така скарга, наголосив Сергій Васильченко, в обов’язковому порядку має бути розглянута в трудовому колективі, а за результатом розгляду повинно бути прийняте рішення дисциплінарного стягнення. - Нас не задовольняють формальні відповіді, які по суті є відписками, - акцентував увагу керівників транспортних підприємств Сергій Васильченко.
Учасники робочої зустрічі зупинилися і на підготовці до роботи в зимовий період. - Ми приділяємо велику увагу питанню забезпечення безпеки пасажирських перевезень, а особливо актуальним це питання стає в осінньо-зимовий період, коли погодні умови погіршуються. Тому звертаю увагу кожного з перевізників на необхідності приведення всіх транспортних засобів у належний технічний стан, - зазначив Сергій Васильченко.

Джерело, фото Ігоря Філіпенка.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool