Кіровоград: вбивство в обласному центрі

Листопад 04, 2014 | Новини | Переглядів: 1055 | Коментарі: 0

У Кіровограді суперечка між двома чоловіками призвела до трагічних наслідків. Зловмисник завдав смертельних травм своєму товаришу. За такі дії підозрюваному загрожує до п’ятнадцяти років ув’язнення.

До чергової частини Кіровоградського міського відділу міліції надійшло повідомлення від кіровоградця про те, що він виявив бездиханне тіло родича за місцем мешкання останнього.
За вказаною адресою негайно виїхала слідчо-оперативна група. Інформація підтвердилася. На кухні правоохоронці виявили тіло 34-річного чоловіка з травмами голови.
Розшуковці відразу ж почали проводити комплекс заходів для встановлення всіх обставин вбивства та осіб, причетних до нього.
З’ясувалося, що того трагічного дня чоловіки розпивали спиртні напої. Перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, товариші раптово почали сваритися. Під час п’яної бійки зловмисник схопив розвідний ключ та наніс ним опоненту кілька ударів по голові. Після цього пішов у невідомому напрямку.
Від отриманих травм потерпілий помер на місці пригоди.
Завдяки злагодженим та оперативним діям працівники міліції затримали зловмисника. Ним виявився 45-річний житель обласного центру.
Під час проведення слідчого експерименту підозрюваний вказав і на місцезнаходження знаряддя вбивства. Чоловік здав його за 5 гривень на металобрухт.
Речовий доказ кримінального правопорушення було вилучено й направлено на дослідження до НДЕКЦ.
- За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 «Умисне вбивство» Кримінального кодексу України, - повідомив начальник Кіровоградського МВ УМВС в області Юрій Ткаченко. - Зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років.
За матеріалами Кіровоградського МВ УМВС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool