Кіровоград: Увага! Погіршення погодних умов

Грудень 06, 2013 | Новини | Переглядів: 1597 | Коментарі: 0

Служба автомобільних доріг у Кіровоградській області звертається до водіїв бути вкрай уважними та обережними на автошляхах і просить без термінової необхідності не виїздити на далекі відстані.

На вихідні Центральну Україну засипле снігом. За даними Українського гідрометцентру, на центральній частині території 7-8 грудня очікуються сильні пориви вітру до 20 м/с та різке зниження температури повітря. Вдень стовпчик термометра коливатиметься від -1 до -7-ми градусів, вночі – від -1 до -6 градусів. Можливі невеликі хуртовини. На дорогах ожеледиця. Вітер північно-західний. Будьте обережними на дорозі та не наражайте на небезпеку себе та інших учасників дорожнього руху.

Відділ зв’язків з громадськістю та ЗМІ САД в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool