Кіровоград: у міській раді вітали кращих працівників галузі культури (ФОТО)

Листопад 07, 2014 | Новини | Переглядів: 1963 | Коментарі: 0

Сьогодні, 7 листопада, у Кіровоградській міській раді тепло вітали кращих представників галузі культури з їх професійним святом – Днем працівників культури та майстрів народного мистецтва.

З вітальним словом до учасників урочистостей звернувся секретар міської ради Іван Марковський. - Працівники культури - це не тільки професія, а й доля, це не лише сумлінна праця, а й високе творче горіння, - відзначив Іван Марковський. - Ваша натхненна творча діяльність по створенню і збереженню духовних скарбів нашого народу здобули вам заслужене визнання в Україні та далеко за її межами. Іван Марковський побажав винуватцям свята міцного здоров’я, невичерпного оптимізму, добра, злагоди і добробуту у родинах та нових успіхів у подвижницькій справі на ниві розвитку української культури. Секретар міської ради виконав також почесну місію - за багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у розвиток українського національного мистецтва та з нагоди Всеукраїнського Дня працівників культури та майстрів народного мистецтва нагородив кращих з кращих у галузі високими відзнаками. Так, Грамотою Кіровоградської обласної ради нагороджена Анна Назарець, начальний відділу культури і туризму Кіровоградської міської ради, Грамотою Кіровоградської міської ради та виконавчого комітету відзначені:
Богдан Максименко, викладач класу духових інструментів Кіровоградської музичної школи № 2 ім. Ю.С.Мейтуса.
Неля Чорна, заступник начальника відділу культури і туризму Кіровоградської міської ради;
Подяку Кіровоградської міської ради та виконавчого комітету оголошено Аліні Довгій, завідувачу оркестровим відділом Кіровоградської музичної школи № 3, керівнику квінтету «Мініатюра».
Щирі слова, підкріплені великою кількістю відзнак, для своїх колег знайшли цього дня також начальник управління культури, мистецтва та фінансового забезпечення департаменту культури, туризму та культурної спадщини Кіровоградської обласної державної адміністрації Олена Олєннікова і начальник відділу культури і туризму Кіровоградської міської ради Анна Назарець.
А святковий настрій працівникам галузі кулльтури створили неперевершені народний ансамбль бального танцю “Конвалія”, вокаліст Ярослав Стас та музичний ансамбль при УМВС України у Кіровоградській області «12 регіон».

джерело, фото Ігоря Філіпенка.


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool