Кіровоград: у Консультаційному центрі Управління ДСНС завжди раді відвідувачам

Листопад 10, 2014 | Новини | Переглядів: 963 | Коментарі: 0

Разом знайти правильне рішення пропонує відвідувачам Консультаційний центр Управління ДСНС у Кіровоградській області.

Саме під таким девізом розпочав свою роботу Консультаційний центр рік тому. За час діяльності центру сотні людей переконалися, що тут їм нададуть кваліфіковану допомогу.
Основним завданням центру є інформування та консультування населення з питань реалізації державної політики у сфері цивільного захисту, захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій та запобігання їх виникнення, ліквідації надзвичайних ситуацій, пожежної та техногенної безпеки. Керівництво Управління подбало про забезпечення приміщення центру усім необхідним для належного функціонування та забезпечило відкритий доступ до нього для усіх відвідувачів. Високо оцінили такий грунтовний підхід і у Державній службі України з надзвичайних ситуацій – у березні центр посів перше місце у Всеукраїнському конкурсі «Кращий консультаційний центр» в номінації «Оформлення та організація роботи», адже має сучасний інтер’єр, забезпечений новітньою оргтехнікою, а відвідувачі мають можливість безперебійного використання ресурсів електронних видів зв’язку.
- Ми намагались зробити так, щоб громадяни, перш за все, мали відкритий доступ до потрібної їм інформації, щоб отримувати консультацію з будь-яких питань було якомога простіше. Судячи з відгуків громадян, які вже скористались послугами Консультаційного центру, нам вдалось досягти цієї мети. І, звичайно, не менш важливо, щоб відвідувачам було зручно діставатись до центру, а також комфортно у самому приміщенні, якщо доведеться чекати, поки фахівці підготують відповідь на запит, – зазначив начальник Управління ДСНС в області генерал-майор служби цивільного захисту Віктор Федорчак.
Адміністратор Консультаційного центру Ірина Волосян розповідає, що люди звертаються з найрізноманітніших питань. Цікавляться відвідувачі як питаннями пожежної безпеки, нормативно-технічної роботи та цивільного захисту, так і роботою оперативно-рятувальних підрозділів.
Наприклад, є декілька звернень від мешканців приватного сектора обласного центру з приводу обстеження присадибних ділянок на наявність застарілих боєприпасів або спилювання аварійних дерев, що загрожують падінням на дитячий майданчик чи дах будинку. Часто запитують, як прибрати ртуть з розбитого термометра чи вирішити проблему підтоплення домоволодіння. Зверталися відвідувачі і з приводу проходження пожежно-технічного мінімуму, перезарядки вогнегасників, оформлення куточків з протипожежної безпеки для організацій та виробничих підприємств – ці питання з розряду постійних. Представники промислових підприємств зверталися з приводу погодження розділу інженерно-технічних заходів в містобудівній документації. Інтерес викликає і працевлаштування в підрозділах Управління або навчання у профільних навчальних закладах ДСНС України.
Останнім часом почали приходити до центру наші співвітчизники зі Сходу, які стали вимушеними переселенцями, безпосередньо в центрі вони разом з дітьми спілкувалися з психологами, які надавали психологічну допомогу.
Загалом, з початку року до Консультаційного центру звернулися понад 320 людей, з них більше 240 приходили особисто. Навіть, якщо людина звертається не з питання пожежно-рятувальної служби, їй підкажуть усі необхідні шляхи вирішення.
Довідкову інформацію про роботу центру можна дізнатися на сайті Управління ДСНС у рубриці «Консультаційний центр». Запрошуємо звертатися за телефоном: (0522) 32-08-72 або особисто за адресою: м.Кіровоград, вул.Шевченка, 3. Тут завжди вам раді!

Прес-служба У ДСНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool