Кіровоград: у гості завітає відомий український прозаїк

Листопад 17, 2014 | Новини | Переглядів: 1041 | Коментарі: 0

25 листопада о 17.00 відбудеться чергове засідання літературного клубу «Ліра», що діє при Кіровоградській обласній бібліотеці ім. О.М.Бойченка.

У гості завітає Володимир Федорович Шовкошитний – відомий український прозаїк, поет, публіцист, громадський, політичний та державний діяч, доктор філософії в галузі політології, ліквідатор наслідків аварії на ЧАЕС, президент Міжнародної організації «Союз Чорнобиль» (1990–2003), один із засновників Української екологічної асоціації «Зелений світ» та перший заступник Голови Національної спілки письменників України (НСПУ). Протягом заходу учасники дізнаються, як правильно писати літературні твори, поспілкуються з письменником у неформальній обстановці та матимуть змогу придбати книги видавництва «Український пріоритет».


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool